Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kuhanje piva opreme uglavnom podijeliti u dvije vrste

Pivo opreme, kao što ime sugerira, služi za skuhati pivo opreme. Postoje dva glavna kuhanja oprema - varenje sobnoj temperaturi pivo opreme i varenje niskotemperaturne pivo opreme. Glavna razlika je da je jedan u niskoj temperaturi okoliša, jedan je na sobnoj temperaturi.

1, niska temperatura kuhanja oprema sve od inoxa ili luksuzna drvena ploča završnu obradu. Unutarnja upotreba ogledalo poliranje vanjske upotrebe poliranje inoxa svijetle ili tabla za crtanje.

2, ukupne opreme i cjevovoda izgled lijep, jednostavan i elegantan izgled. Opremu između cijevi pomoću sanitarni veze, rastavljanje, skupštine, koji se kreće lako i fleksibilno. Osigurati da oprema, jednostavan za upotrebu, sef.

3, glavna oprema razini podesivim, stabilne performanse, istovremeno sa zvuk automatski sustav za čišćenje, čišćenje praktičnost, temeljita, bez ostataka, kako bi osigurali kvalitetu kuhanja.

4, glavna oprema za zavarivanje preciznošću zdravstvene standarde, sve s trave, pivo, čišćenje agenata, cijevi, fitinzi, ventili koriste inox materijala kako bi se osiguralo zdravlje i zdravstvene proizvode.

5, kako bi se zadovoljile potrebe različitih poslovnih prostora, postoje Nissan 100 L, 200 L, 300 L, 500 L, 1000 L. Different razreda varenje oprema, različita oprema obuhvaća površinu od oko 7 do 100 kvadratnih metara.

Uglavnom od sirovina drobljenje sustav, u kombinaciji saccharification sustav, rashladni sustav, fermentacija sustav, sustav za čišćenje CIP, rekuperatora topline, rashladni sustav, izolacijski sustav, raspodjela energije, sustava za pročišćavanje vode, trave cjevovoda, ventila sustava kompozicija, tretman vode, ispuštanja uređaja, fermentaciju i skladištenje plovila i drugih sredstava za varenje piva su svi poredani u float. U odnosu na opće kuhanja opreme, mala oprema, uključujući glavne komponente grijanje oprema, rashladna oprema i filtracija oprema, potreba za izolaciju, ručna obrada, varenje zahtijeva profesionalne vještine.

Ulogu spremnika za grijanje koristi uglavnom kuhati vodu i kuhana slada, grijanje spremnika iznad vage je termometar; saccharification spremnik za saccharification piva za pšenicu, tako da šećer šećer kroz raspadanje saccharification, saccharification spremnik točke gore i dolje dva sloja, gornji sloj se uglavnom koristi za saccharification i razgradnje, Sljedeći sloj je uglavnom koriste za filtar i roniti, trave i pšenice talog za razdvajanje, iz pšenice talog (to jest, legendarni distillera zrna); led tank uloga kroz nju koristi dati pivo da se ohladi, spremnik leda ima velike hladnjake, klima-uređaj i rashladni razlog; spremnik za fermentaciju fermentacije iz pivo, vrijeme fermentacije pivo traje dulje, do 12 dana ili više, pa kušati će vrlo dobar; Automatska Elektronska Ispušni ventil je uglavnom u procesu fermentacije, kako bi se sigurnost, kada pritisak je previsoka automatski iscrpljuju; manometar i elektronički sigurnosni ventil spojen zajedno kada je pritisak preko elektroničkih ventila će automatski otvoriti; Taloženje kvasca i vinski talog područja, nekoliko ventili za ispuštanje kvasac i rosacea; Magnetni ventil ulogu u ledenu vodu spremnik za hlađenje piva, kada je temperatura viša postavljenu temperaturu, na magnetski ventil automatski Otvori, automatsko hlađenje; Dodajte limenke, za kvasac u spremnik za fermentaciju, tako da vrenje piva; Razvodne kutije, retke koji gusta, ali vrlo jasan i organiziran; ploče izmjenjivača topline, koristi se za zagrijavanje kuhanim trave; mjerač šećera aparata koristi za mjerenje brzine i jasnoće kantarionovim filtracije; na pulverizator se koristi kako bi slomili pšenice.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica