Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Princip rada i glavna namjena opreme za pivovare

Oprema za pivo, kako se naziva nazivom, koristi se za pripremu opreme za pivo. Postoje dve glavne opreme za pivo - oprema za pivo za pivarsku sobu i priprema opreme za niskotemperaturno pivo. Glavna razlika je u tome što je jedna u okolini niske temperature, jedna je na sobnoj temperaturi.

1, oprema za pripremu niske temperature koja je napravljena od nerđajućeg čelika ili luksuzne završne obrade drvenih ploča. Interna upotreba poliranja ogledala, eksterna upotreba svetla ili crteža za poliranje od nehrđajućeg čelika.

2, cjelokupna oprema i izgled cjevovoda lijep, jednostavan i elegantan izgled. Oprema između cevi koje koriste sanitarne veze, demontažu, montažu, lako i fleksibilno za mobilne uređaje. Kako bi se osiguralo da je oprema jednostavna za rad, sigurna.

3, glavni nivo opreme podesivi, stabilne performanse, istovremeno sa zvučnim automatskim sistemom čišćenja, udobnošću čišćenja, temeljnim, bez ostataka, kako bi se osiguralo kvalitet piva.

4, glavna oprema za preciznost zavarivanja prema zdravstvenim standardima, sve sa pivom, pivo, sredstva za čišćenje, cijevi, fitingi, ventili koriste materijale od nerđajućeg čelika kako bi se osigurala zdravlje i zdravlje proizvoda.

5, kako bi zadovoljili potrebe različitih poslovnih prostora, postoje Nissan 100L, 200L, 300L, 500L, 1000L. Različite vrste opreme za pivo, različita oprema pokriva površinu od oko 7 do 100 kvadratnih metara.

princip rada

Oprema za proizvodnju piva, proizvođača piva, uglavnom ječma, vode, hmelja i kvasca.

Osnovni principi opreme za pivo: drobilicu i pirinač od drobilice su drobljene do manipulacije saharizacijom za stepen drobljenja, a zatim su gelatinizovani zdrobljeni slan i skrob u toploj vodi, a zatim podesiti temperaturu. Skroba u posudu za saharizaciju, temperatura se održava na 45-52 stepeni Celzijusa pogodna za razgradnju proteina. I zdrobljeni slad u gelatinizacionom loncu za tečnost, za održavanje na 62-70 stepeni je pogodan za saharifikaciju, proizvodnju pšenične džemove. A onda metoda ispiranja ili metoda kuhanja povećava temperaturu pšenice. Zatim se filtriraju iz kante, kuvaju u kantu i dodaju hmelju u određenu koncentraciju, u separaciju toplotne koagulacije u ciklonskom sedimentacionom rezervoaru, razblaženo kašu u hladnjak i ohladi na 5 ~ 8 ℃. Fermentacija: Nakon hlađenja šećera, dodajte kvasac u rezervoar za fermentaciju ili cilindrični fermentor dna kondenzata za fermentaciju, ohladite pomoću zavojnice ili jakne i kontrolišite temperaturu.

Proces fermentacije piva je pivski kvasac pod određenim uslovima, upotreba žitarica u fermentabilnim supstancama i normalnim životnim aktivnostima, metabolički proizvod je željeni proizvod - pivo. Zbog različitih vrsta kvasca, uslova fermentacije i zahteva proizvoda, različite arome, način fermentacije nije isti. Prema različitim vrstama kvasca, fermentacija se može podijeliti na pivo iznad piva i sledeću fermentaciju piva.

Glavna svrha

Prema različitim proizvodnim procesima i metoda se mogu podijeliti na pivo za pivo za sobnu temperaturu i metod pivskog piva na niskoj temperaturi.

Proces pivskog piva niske temperature je: drobljenje sirovina, gelatinizacija, utapanje, filtriranje vina, kuvanje, hlađenje, oksigenacija, u fermentaciju rezervoara; i metoda za pripremu piva za sobnu temperaturu već je fermentisano pivo direktno u malu pivo Oprema za proizvodnju piva i punjenje.

Pivo oprema za niskotemperaturno pivo: kombinacija sistema saharizacije, sistem za hlađenje žitarica, rezervoar za fermentaciju, sistem za drobljenje sirovine, izmjenjivač toplote (300 litara ispod potrebe za izmenjivačem toplote), sistemi za hlađenje, električno grijanje, sistemi čišćenja.

Oprema za pripremu piva za sobnu temperaturu je pogodnija, uz piće sa pivom i udobnost piva, svež, dobar ukus piva. Oprema za pripremu piva za pivovare, uglavnom iz velikih vinarija, ova duga piva, pšenica kao sirovina, niska cena. Ali, nakon transporta na daljinu, ukus možda neće biti dobar pri opremi za pripremu pivske opreme za pripremu piva.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica