Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Kontrola temperature u maloj opremi za vino

Kontrola temperature u maloj opremi za vino

Mala oprema za vino na temperaturnoj kontroli, pošto potrošači potreba za kvalitetom alkohola postaju sve veći, vinarije i vino takođe konstantno unapređuju sopstvenu tehnologiju vina kako bi zadovoljile potrebe tržišne konkurencije. Postoji odličan kvalitet vinske opreme, ali takođe mora imati dobru tehnologiju vina. Mnogi faktori utiču na proces vina, kao što je sterilizacija, temperatura, zaptivanje, vreme pare itd., Wine Making oprema danas Xiaobian govori o utjecaju temperature.

Kontrola temperature je važna za visokokvalitetnu proizvodnju alkohola. Njegovi efekti igraju od procesa sazrevanja sirovina i nastavljaju do flaširanja fermentiranog, starenog i belog vina. Ako postupak pripreme alkoholnih pića ne može da održi zaštitu kvaliteta vina, neće proizvesti vrhunsko vino. Čak i sa najboljom raznovrsnošću visokokvalitetnih sirovina su beskorisne, stručna analiza specifičnih razloga je sledeća:

(A) visoke temperature će promovisati oksidaciju, opremu za proizvodnju vina koja prouzrokuje mikrobijalnost i nestabilnost

Fermentacija mikroorganizama je relativno osetljiva na temperaturu, opšta temperatura je prevelika, omogućit će im da postepeno izgubi izvornu vitalnost, što dovodi do rancidnosti i nestabilnosti, tako da u procesu fermentacije mora kontrolisati temperaturni opseg, Wine Making Equipment ako je temperatura previsoka Da se sprovede.

(2) da biste izbegli grejanje i skladištenje u uslovima zagrevanja

Obavezno izbegavajte fermentaciju i skladištenje u zagrejanom ambijentu, jer će fermentacija i skladištenje pod uslovima zagrevanja dovesti do oštećenja očekivanog mirisa i začina izvan alkohola.

(C) pasivizacija pasivne pasivacije visoke koncentracije kvasca, rezidualni šećer i utiču na proces fermentacije

U procesu izrade vina će se koristiti iu hladnjačama, kao što je stabilnost tretmana svežih sirovina i fermentacionih rezervoara za hlađenje, oprema za vino, ovu tehnologiju koristi većina vinarija u glavnim vinarijama U toploti Opterećenje je temperatura sirovine uz hlađenje soka svežeg sirovina, što je veoma važno za proces separacije, kontrolu temperature svih preduslova za proces piva, bez odgovarajućih tehnika kontrole temperature , Ne može proizvesti osvežavajuću tečnost.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica