Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako je odabrati opremu za vino, proizvodnju vina je ključ

Kako piti vino, odabir opreme za vino je ključ

"Analects of Confucius" u takvoj rečenici: "Želimo da stvari radimo prvo od svojih profita" što znači da: ako želite dobro raditi, dobro uradite, treba da budete spremni da uradite alat adekvatno priprema. Na primer, idemo na planinu za sjeckanje drva, trebalo bi da izaberemo oštru i izdržljivu seku, tako da je pola dana u mogućnosti da sečemo snop drva, a ako izaberemo lošu seku, vjerovatno je da čak i Dan sa pola snopa ogrevnog drveta Ne mogu se iseći. Tako je izbor alata, često odlučio da radi stvari "više sa manjim" ili samo "manje efikasan".

Na vinu je alat Wine Making Equipment. Isti razlog, izaberite koju vrstu opreme za vino je direktno vezana za vino ne može se pivo, ne može poslovati za zaradu.

Znamo da se tradicionalno vino uglavnom koristi vok, drvo Zhen i druga oprema za nazad, niska stopa alkohola, kvalitet vina nije zagarantovan i trošak velikih troškova. Ako usvojimo takvu tradicionalnu opremu, ne samo da dobit nije zagarantovan, ali i u procesu konkurencije sa lokalnim tradicionalnim učiteljem takođe nije konkurentna, kao što boks samo želi da odgovori bokserskom šampionu, nije u stanju da pobedi, ali ako Dajte mu bodež, njegove šanse nisu značajno povećane?

Sa brzim razvojem nauke i tehnologije, vinska tehnologija i oprema su takođe inovativni i poboljšani na mašini kao predstavnik nove tehnologije Wine Making Equipment je najnovija i najnaprednija tehnologija za proizvodnju vina, funkcionalni multiplikacijski efekat Konkurentni "bodež". Koje su specifične prednosti, pogledamo:

Prvo, materijal opreme.

Mehanička oprema za pivo, glavni komadi svih standardnih nerđajućih čelika 8K304 rafinirani, oprema je vrlo fino zavarivanje, kisela i alkalna visoka temperatura, korišćenje bezbednog, visokog kvaliteta, dug životni ciklus.

Drugo, struktura opreme.

Podesivi poklopac. Mehanička oprema za pivu sa podesivim poklopcem za vino, ne samo da može prilagoditi vino, već i igrati filter za razno, ulogu Chen Chongxiang-a; I dvoslojna struktura potkonstrukcije vina može takođe igrati regulacioni vinski stepen, uloga pare, poboljšati kvalitet.

Dobro hlađenje i zaptivanje. Specijalni uređaj za hlađenje, povećana površina za hlađenje, poboljšani efekat hlađenja i dobro zaptivanje čine da vina nisu izložena, kako bi se obezbedio izlaz.

Gudački paamer, može da koristi različite vrste hrane, pare iz različitih ukusa vina, kako bi rešila poteškoće u Milenijumskom problemu.

Osim toga, mehanička oprema za pripremu piva na kraju korišćenja dizajna koji štedi energiju, što značajno smanjuje potrošnju goriva, štedi troškove proizvodnje. Oprema, ukupno 9 osnovnih tipova 32 vrste konvencionalne opreme može se zasnivati na njihovim različitim potrebama, različitim investicionim sposobnostima za odabir najprikladne opreme za pripremu piva

Naravno, samo "bodež", ne možemo preseliti takmičara, kako to učiniti? Daj sebi pištolj! Mehaničko istraživanje i razvoj multifunkcionalnog Chen Chen-a, dozvolite da pobedite protivnika, osvojite "pištolj".


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica