Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Metoda pripajanja glutinskog vina od riže za opremu za proizvodnju vina

Metoda pripreme glutinskog pirinča od vina za opremu za vino.

1, količina sirovina.

Kljunasti pirinač, 100 kg; Crveni kvasac od 6 do 7 kg; Voda, 160 ~ 170 litara; Shochu, količina.

2, način pripreme.

(1) namakanje:

Izaberite najbolji glutinozni pirinač, opran vodom, bez pirinčkog sloja od 20 ~ 30 cm visoke vode, natopljenog u 25 ° C ispod 8 sati (zima i proleća u 15 ° C namakate 14 sati), natopljeni pirinčem do bez belog srca Is Prikladno, leto treba da promeni 1 do 2 puta vode, kako ne bi kiselo.

(2) Kuvanje:

Pirinač iz ispiranja sa vodom, odvodom, u steameru, parom, opremom za vino, vatrom parom, prvom parom nakon 5 minuta, izlažući pokrivaču pirinčevog sloja dodavanjem odgovarajuće količine vode, a zatim zadržavaju paru 10 minuta , Izlažući materijal pokrivača. Ne-štapić nije težak i nije teško zadržati retort.

(3) Mešanje:

Posle izlivanja posudu od pirinča na bambusovu podlogu, opremu za vino, kada temperatura materijala pada na 36 ~ 38 ° C, nije vruća, dok se uvrštava u crvenu pesmu, ravnomerno promešajte. U oltar vina, dodajte neophodnu vodu da dobro promešate nakon zaptivanja, stojeći u prostoriji tako da se prirodna saharifikacija.

(4) Fermentacija:

Materijal u fermentaciji oltara, pirinča i crvenog kvasca biće na vodi, svakih 2 do 3 dana, da se mešaju sa drvenim šipkom, tako da se površina pirinča podira, a posteljom se pokriva oltar. Posle 20 do 25 dana fermentacije, može mirisati jak vinski ukus, luže postepeno potapaju, tečnost počinje da razjašnjava da je kraj fermentacije. Otvorite oltar kako biste uklonili žitarice destilatora, vino tečnost da biste uspostavili talog.

(5) starenje:

Da razjasnimo vino u stomak, usta oltara, sa olabanom obloženim bambusom, deponovan na tlu. Vinski oltar će biti ispušten u vinarsku prostoriju, opremu za vino okruženu šupljim ljuskom, a zatim osvijetljenog vatrenog vina, tako da boje od crvene do crvene smeđe. Što duže vreme skladištenja, boje vina, mirisa, bolje utiču. U cilju poboljšanja kvaliteta vina, možete dodati prvom stiskalniku nakon baznog vina da dodate 46 stepeni šochu, dodavši količinu od 0,1 g / 100 ml, zapečaćavanje dimljenog 60 dana, sipajte pritisak nakon zaptivenog cilindra , Što može biti slatko kao Med vina.

Način skladištenja Glutinsko vino od pirinča ne bi trebalo da bude dugoročno skladištenje, oprema za pripremu vina zimi pažljivo zagreje, 3-4 dana nakon jestiva; Ljeto u vinu sa malo vode za kuhanje, može produžiti vrijeme skladištenja.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica