Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Materijal opreme za proizvodnju vina

Materijal opreme za proizvodnju vina

Trenutno, mainstream tržišta materijala za vinarsku opremu imaju aluminijum i nehrđajući čelik i bakar tri vrste, ove tri vrste materijala imaju prednosti, tako da se u izboru vremena može slobodno birati. Vinariji smatraju da je materijal od nerđajućeg čelika opreme za proizvodnju alkohola umjereniji, sa ekonomičnog pogleda, najpogodniji za materijale za pripremu piva.

Nerđajući čelik od hrane, koji se obično koristi 304,316,201 od čega 304 je najbolji, 316 sekundi, 201 je lošiji. Ali uopšte, sve dok ne postoje posebni uslovi, u stvari, dovoljno je dovoljno opreme za pripremu vina sve dok nema vode, kvalitet vode nije toliko loš, u osnovi decenije neće biti loše.

Vrste opreme za proizvodnju vina

Na tržištu su dostupna dva tipa opreme za proizvodnju vina: staromodna posuda i efikasni kotlovi za uštedu pare. Old-fashioned pan je tradicionalna oprema za proizvodnju vina, ima manju fatalnu štetu: lako se pastira, čak i ako majstor nije lako kontrolirati. Visoko efikasna i energetski ušteda lonca za parno vino je proizvod savremenog razvoja nauke i tehnologije, u poređenju sa prethodnom opremom ima mnoge prednosti: korišćenje različitih nacionalnih patentiranih tehnologija grejanja, nikada ne prilepiti fenomen fekalije; Pesme je samo gusto vino, može se prodati sada, ali takođe može biti uskladišteno dodavanje vina; Destilacija žitarica koje je izdala alkohol, je da se bavi uzgajanjem najbolje hrane, sadržaj belančevina može da dostigne više od 18%, može se hraniti svinjama, kravama, ovcima, srnjacima, ribama, pilićima, patkama, guskama i tako dalje. Stoga preporučujemo da izaberemo efikasnu i energičnu opremu parne tečnosti.

Pre-prodajna usluga opreme za proizvodnju vina

Evo malo toga da vam kažem da je nivo usluga takođe važan faktor u ocenjivanju brendova. Pre-prodajne usluge uključuju:

Kupujte opremu za malo vino kada vam je potrebno obratiti pažnju na koju telefonsku komunikaciju, prvo želite kupiti vino, potražite proizvođače da pozovete telefonsku konsultaciju! Ovo je prvi korak za vas da procenite profesionalca ili ne, ako postavite pitanje, on vam može dati zadovoljavajući i detaljan odgovor, tako da fabrika može takođe. Ako ne postavljate pitanje koje vam može pomoći da razmislite i riješite, onda ovoj fabrici može vjerovati;


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica