Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Oprema za vino je jednostavna za rukovanje

Oprema za proizvodnju vina Jednostavna upotreba, trajne karakteristike, takođe treba da imaju sledeće prednosti:

(A) brzinu vina

Ne samo zbog potrebe da se uštedi vreme, lako se može reći da je hladnjak opreme za piće dobar i da se brzo hladi vino pare u alkoholu iz pivare, a brže se vino ohladi, odgovarajući Vino Manje gubitak pare. Još važnije, efekat hlađenja je toliko brz da oprema za piće može smanjiti repično vino. Zašto je ovo? S obzirom na to da je cijeli proces destilacije alkohola upotreba tečnosti za piće i vode za različite principe za ekstrahovanje alkohola, sa opremom za grejanje vina, to će se broj alkohola iza donjeg dela, odnosno parcela povećati Lot. Slab dizajn opreme za piće je sledeće: bijelo vino je dostiglo 72 stepeni ključanja u vinovu paro, ali je hlađenje tako da postoji oprema, uz konstantno zagrevanje, sporo isparavanje vode raste, pa se vino Para razređuje. U to vreme hladnjak je počeo da polako pije, jer je to mešavina parne i parne vode, stepen prirodnih tečnosti postaje niska. Oprema za proizvodnju vina Tehnička tehnologija rashladnog sistema je da dobije nacionalne patente, ne samo da može brzo da pije, već i Smanjiti rep od alkohola.

(B) kvalitet vina je visoka

Odlična vinska oprema vina sa vinom svetlo i čisto, mijansko osvježavajuće, karakteristike kvaliteta vina. Napravio sam opremu za vino od strane nacionalnih statutarnih odeljenja kako bih otkrio kvalitet vina kako bi zadovoljio nacionalne prvoklasne standarde proizvoda. Oprema za opremanje vina koja podržava klinker visok prinos vina za posebnu vinarsku pjesmu, proizvodnju mirisnih materijalnih sposobnosti, jake Sposobnost kiselosti, bilo koji biološki skrob može biti u potpunosti saharizacija, fermentacija šećera u potpunu fermentaciju, čista biološka jedinjenja. To je vinski vinski vinski miris, blagog ukusa, ali i značajno povećanje tečnosti alkohola. Zima nije prekid devet, leto se ne odmara, da reši bezbednost vina tokom letnjeg problema.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica