Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Dom > Vijesti > Sadržaj

Vinarstva opreme znanja uvod

Tekućina za pripremu opreme prema kategoriji vina se mogu podijeliti u liker opreme, pivo oprema, vinarske opreme, riža vino opreme i nekoliko drugih. Varenje opreme prema principima varenje se može podijeliti fermentacije opreme, varenje opreme i destilacija opreme, kao i kasnije pakovanje punjenje opreme. Tekućina za izradu opreme u skladu sa materijal se može podijeliti drva varenje opreme, cigla i vino opreme, inox varenje oprema, aluminijske pića za izradu opreme, Limeni vina oprema i nekoliko drugih.

Uzeti alkohol opreme kao primjer, drvo i cigla mix je u tradicionalne drevne kuhanja opreme, jer Propuštanje pare, prostran, težak to migrirati, razlog vina niska stopa je eliminiran. Limeni liker za izradu opreme je teško popularizirati zbog skupe cijene. Tako sada popularne kuhanja oprema je uglavnom oprema aluminijskih i inox opreme. Je prostor aluminijske ili inox bolje?

Aluminijske Pivovara oprema još uvijek zauzima većinu tržišni udio, Gustoća aluminija je mala, tako aluminijske vinske opreme je obično jako svjetlo, jednostavan za nošenje. Aluminijske toplinske provodljivosti performansi je dobar, aluminijske vina oprema Toplinska učinkovitost je vrlo visoka, spremanje goriva, i ostao bez vina brzo vina stopa je visoka. Aluminija cijena je niska, tako cijena aluminija vinske opreme je relativno mala, lako prepoznati od strane potrošača. Međutim, zbog aluminija u zavarivanja će ostaviti očitije zavarivanje staze tako aluminijske vinske opreme općenito izgleda malo grublje, i zbog niske sjaja od aluminija, priborom za pripremu aluminija vino Ukupni stupanj ljepote uvelike smanjen. Postoji izreka u industriji: aluminija je štetno za ljudsko tijelo, tako aluminijske pivovara oprema je također štetan za tijelo. U stvari, ovaj argument nije pogodan za nadzor. Prvo, štetni za ljudsko tijelo nije aluminija, ali Aluminij iona, i samo u kiselim uvjetima, aluminija može se pretvoriti u Ione aluminija, proces destilacije cijeli liker se može reći da je neutralan okoliš. Drugo, Aluminij u normalnu temperaturu, lako oksidira na zraku na njenoj površini u obliku guste aluminija filma, zbog izuzetno stabilni aluminijski prirode, može zaustaviti vanjske i aluminija daljnje kemijske reakcije. Osim toga, aluminija ili "poznati" ste dosli, može izdržati tisuće stupnjeva od visoke temperature, i alkohol destilaciju zbog prisutnosti vode liker možete samo doći do 100 stupnjeva. Argument da je oprema aluminijske štetni za tijelo je neodrživ.

Drugi kuhanja opreme tržištu je velika stvar je inox varenje opreme. Inox varenje opreme Gloss štapić otporan na habanje, sjajnog gotovo da i nema zavarivanja, lijep i atraktivan, tako omiljen od strane potrošača. Međutim, nedostatke inox varenje opreme ne smije biti zanemaren, ali prvo, performanse. Toplinska vodljivost od inoxa je gore od toga aluminija, tako da vino stopa niska, a gorivo je konzumira. Drugo, cijena inoxa je visoka, i cijena opće inox varenje opreme je veći nego da od iste vrste aluminijskih vina. Opći tržišni čista inox opreme izvedbe je vrlo slaba, najbolje je odabrati. Najbolje vino za izradu opreme je kondenzator aluminija (svirati prednosti brze aluminijske topline), cijev od nehrđajućeg čelika (za reprodukciju prednost nehrđajući čelik otporan na habanje ljepote).


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica